Rritet çmimi i biletave të transportit ndërqytetas

Rritet çmimi i biletave të transportit ndërqytetas

Protesta në Tiranë/Qytetarët, poshtë diktatura
Prodhimi i ulët i fasules këtë vit ka sjell dyfishim në çmim
Pse çmimi i energjisë elektrike në Evropë ka arritur nivele rekord?

Udhëtarët shprehen të shqetësuar për rritjen e çmimit të transportit. Nga ana tjetër edhe drejtuesit e automjeteve thonë se po punojnë në humbje.”Me rritjen e çmimit të karburantit është normale të rritet edhe çmimi i biletës, nuk kemi çtë bëjmë,dhe ne nuk do punojmë pa fituar” -shprehen ato.
Nga disa burime të informim.al në disa zona të vendit ka filluar rritja e çmimit të transportit ndërsa në disa të tjera pritet të fillojë në ditët ne vazhdim.

COMMENTS

WORDPRESS: 0