Rriten çmimet e shërbimeve/ Tiranë-Durrës bileta me 30 lekë më shumë

Rriten çmimet e shërbimeve/ Tiranë-Durrës bileta me 30 lekë më shumë

Komisioneri për mbrojtjen nga diskriminimi/Pagesa për aftësinë e kufizuar jo vetëm që nuk duhet shkurtuar por ajo do të duhet zgjeruar
Ndryshon ligji “Për mbrojtjen nga diskriminimi”. Komisioneri detyrohet të ngrejë padi për çështje me interesa kolektive
Elbasan: Krimi në familje godet sërish

Çmimet e shërbimeve në vendin tonë po vijojnë të rriten, krahas shtrenjtimit të vazhdueshem të produkteve të konsumit.
Bileta e transportit publik nga Durrësi drejt Tiranës dhe anasjelltas u rrit papritur, dhe pa asnjë diskutim me 30 lekë të vjetra.

Sipas Ora News vetëm në 4 muajt e fundit bileta është rritur me 60 lekë. Në fillim të marsit ishte 120 lekë, pas shtrenjtimit të karburanteve, që shkoi në 150 lekë, ndërsa së fundmi bileta ishte 180 lekë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0