Rosaku i rrallë shumëngjyrësh …

Rosaku i rrallë shumëngjyrësh …

VOA: Impianti lundrues i energjisë ngre shqetësime për ndotjen e Gjirit të Vlorës
Policia e Shtetit/Nëse nuk zbatoni rregullat për vendosjen e fëmijëve në makinë, do të merrni këto masa…
Aktivisti/ Miratimi minimumit jetik detyrim ligjor, jo vullnet politik

Një rosë e rrallë është , duke tërhëqur vëmendjen e turmave të mëdha të turistëve në Central Park të New Jork, të cilët përpiqen që të kapin në aparatet e tyre fotografike një paraqitje madhështore të rosakut me pendë shumëngjyrëshe.

Rosaku “mandarin “ fillimisht u zbulua në park më 10 tetor .

Origjina e rosakëve mandarinë është nga Azia Lindore dhe të tillë normalisht nuk gjenden në terrenin e eger të Amerikës së Veriut, dhe në asnjë nga kopshtet zoologjike lokale nuk kanë raportuar ndonjë rosë, që mungon.

Çështja është se si ka mbërritur deri aty rosaku shumëngjyrësh, mbetet ende një mister.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0