Robin Williams, një njeri i madh me  një zemër të madhe❤️

Robin Williams, një njeri i madh me një zemër të madhe❤️

Si ndikon gjumi në karrierë, flasin studiuesit
Kujdes nga kjo sëmundje e rëndë, sindroma e parë shfaqet kur jeni duke ecur
Në çdo 10 të punësuar në Shqipëri, 6 janë të pakënaqur, pagat e ulëta, shkaku kryesor

A e dini që për çdo film në të cilën luante, aktori i famshëm Robin Williams i kërkonte kompanisë që të merrte të paktën 10 njerëz të pastrehë e t’i gjente atyre një punë?!
Në gjithë karrierën e tij ai ka ndihmuar rreth 1520 të pastrehë.

Robin McLaurin Williams (21 korrik 1951 – 11 gusht 2014) ishte një aktor dhe komedian amerikan. I njohur për aftësitë e tij improvizuese dhe shumëllojshmërinë e gjerë të personazheve që ai krijoi në moment dhe i portretizuar në film, në drama dhe komedi njësoj, ai konsiderohet si një nga humoristët më të mëdhenj të të gjitha kohërave.

Një njeri i madh, një zemër e madhe❤️

COMMENTS

WORDPRESS: 0