Robert Necaj/ Heroi që i mungon shoqërisë shqiptare

Robert Necaj/ Heroi që i mungon shoqërisë shqiptare

Të gjithë drejt pediatrisë, ambulancat nuk punojnë…
Aksesi në e-elbania dhe pamundësia financiare detyron romët të braktisin arsimin
Ndërtim pa leje, akuzë 60-vjeçares së sëmurë me tumor/ Ligji godet të pamundurit dhe kursen biznesmenët e pallateve pa leje

Para disa ditësh në plazhin e Ranës së Hedhun një hero i heshtur shmangu një tragjedi për një familje Kosovare. I riu Robert Neçaj, i punësuar si vrojtues plazhi shpëtoi nga mbytja vëlla e motër duke sakrifikuar dhe jetën e tij. Por, pak media vizive e trajtuan si ngjarje dhe të promovonin të rinj të tillë që fatkeqësisht janë pakët që sakrifikojnë jetën e tyre për të shpëtuar të tjerë. Për disa ditë djali ishte në gjendje të rëndë shëndetësore, pasi gjatë ndërhyrjes për ti shpëtuar, është “sulmuar” në ujë nga dy të rinjtë që kërkonin të shpëtonin. Nëpërmjet një statusi në rrjetet sociale, babai i Robertit ka falenderuar të gjithë ata/o qytetarë, të cilët i janë gjendur pranë në këto ditë të vështira.
20220820 151026

20220820 150943

COMMENTS

WORDPRESS: 0