Rinisin reshjet në Gjirokastër, krijohen mungesa të energjisë elektrike nga stuhia

Rinisin reshjet në Gjirokastër, krijohen mungesa të energjisë elektrike nga stuhia

Covid-19 shton diskriminimin racor/ Aktivistja rrëfen ngjarjen e rëndë
Një fshat i izoluar pak përtej Shkodrës…
Sa mirë do të ishte të lexonim…

Reshjet e shiut rinisën gjatë mesditës në Gjirokastër.
Megjithëse nuk janë shënuar probleme në qarkullim, raportohet për një rritje të nivelit të ujërave në liqenin e Viroit pa rrezik për rrugën nacionale.
Pasdite disa zona të tjera rurale raportuan mungesa të gjata të energjisë elektrike prej stuhisë së shiut.
Ka ende probleme në disa fshatra të Cepos, Dropullit, Lunxhërisë, Luftinjës e Buzit në Tepelenë.
Ndërkohë lumenjtë Drino dhe Vjosa kanë ende kuota të ulëta pa kërcënime për përmbytje.
Top Channel

COMMENTS

WORDPRESS: 0