Rektori Gjata/ I bën thirrje studentëve për tu…

Rektori Gjata/ I bën thirrje studentëve për tu…

Policia bashkiake e Tiranës sekuestron karrocën e gruas rome.
“I dhanë 140 plumba”/ Berisha: Hajdarit i thash të zhdukej për 6 muaj
Një mësim nga aktivistët egjiptian dhe rom për shoqërinë shqiptare.

Ditën e sotme Ministria e Shëndetësisë znj. Manastirliu, ishte në një vizitë në fakultetin e mjekësisë ku bëri thirrje për vaksinimin e studentëve dhe pedagogëve. Sipas rektorit Gjata, 90% e pedagogëve janë vaksinuar dhe janë gati për fillimin e vitit të ri akademik. Gjithashtu, rektori Gjata është rektori i parë që i bën thirrje studentëve  për tu vaksinuar. Nuk dihet sesa do ti përgjigjen studentët pozitivisht kësaj thirrje.

COMMENTS

WORDPRESS: 0