Reagimi i qytetarëve për tërheqjen e Ramës ndaj vendimit për rritjen e çmimit të energjisë

Reagimi i qytetarëve për tërheqjen e Ramës ndaj vendimit për rritjen e çmimit të energjisë

Të mbledhur anembanë vendit, të rinjtë vazhdojnë të shtojnë kërkesat, për një arsim cilësor, pa pagesë, me kushte të përshtatshme për ta.
Doktorantët të papunë në Shqipëri, dalin shifrat alarmante
Si ndryshon kontrata e re. Matja një herë në 3 muaj…

Qeveria Shqiptare është tërhequr nga rritja e çmimit të energjisë për konsumatorët familjarë. Lajmin e bëri të ditur pak ditë më parë vete kryeministri Edi Rama i cili njofton se fasha 800 KW për të gjithë konsumatorët familjarë të energjisë elektrike nuk do të hyjë në fuqi në tetor, siç ishte lajmëruar më herët.
Përmes një videoje në rrjete sociale Rama sqaroi se ditët e fundit ka pasur përmirësim të nivelit në Fierzë për shkak të reshjeve të shiut, por edhe fillimi i qasjes pozitive të abonentëve familjarë për të kursyer energjinë, ndikuan në këtë vendim të qeverisë
Por përtej pretendimeve , opinioni publik është i ndarë në mendime. Disa mendojnë se Kryeministri shmangu një zemërim kombëtar të popullatës e cila nisi të mobilizohej për të dalë në protestë. Ndërkohë një kamp tjetër mendon se Rama ka ndezur motorrët e fushatës së zgjedhjeve lokale, ndaj një vendim i tillë i shkon për shtat situatës politike. Të ndarë në mendime janë dhe qytetarët elbasanas, të cilët argumentojnë vendimin e qeverisë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0