Qeveria miratoi dëmshpëblimin për banorët e Zharrës por ….

Prostitucion i vajzave shqiptare, grup kriminal e plagosje – Arrestohet 55 vjeçari në kërkim ndërkombëtar
Korçë/Mjeku i njohur Kujtim Shabani pritet të nderohet me titullin “Qytetar Nderi” pas vdekjes.
Shqipëria thyen rekord, ka numrin më të madh të të rinjve të papunë në kontinent

l

Qeveria u tërhoq dhe miratoi edhe kërkesën e dytë të banorëve të Zharrës për dëmshpërblimin e plotë në masën 100% të vlerës të shtëpive të dëmtuara nga lëkundjet. Nga ky vendim do të përfitojnë të gjithë banorët.
Por ajo nuk ka respektuar marrveshjen që u bë në takimin me protestuesit, për të përfshirë në komisionet e vlerësimit një anëtar nga komuniteti.
Nuk e kuptojmë përse qeveria ka gënjyer për këtë pikë, por ajo duhet ta korrigjojë ose në të kundërt qëndresa do të vazhdojë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0