Qasja në arsim e fëmijëve të minoritetit rom dhe egjiptian – Ndani përvojën tuaj…

ILO: Papunësia në Shqipëri tek njerëzit e shkolluar
Mësuesit ndërtojnë shkollë të re për nxënësit në fshatin e Skraparit
Të mbledhur anembanë vendit, të rinjtë vazhdojnë të shtojnë kërkesat, për një arsim cilësor, pa pagesë, me kushte të përshtatshme për ta.

COMMENTS

WORDPRESS: 0