Pyetësor për komunitetin rom dhe egjiptian: A jeni të kënaqur me shërbimin spitalor?

Pyetësor për komunitetin rom dhe egjiptian: A jeni të kënaqur me shërbimin spitalor?

Investigim/mungesa e një adrese si pengesë për regjistrimin e fëmijëve romë dhe egjiptianë
Shëndetësia/ Pyetësori tregon problemet që hasin egjiptianët dhe romët
I shpërthen granata në dorë/Humb jetën ricikluesi egjiptian nga Cërriku

Sipas një pyetësori të zhvilluar në faqen e Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të kujdesit Shëndetësor, një prej pyetjeve lidhet me blerjen e mjeteve të nevojshme dhe barnave jashtë ambienteve të spitalit. Shumica shprehet se spitalet ishin të furnizuara dhe nuk ju është dashur të blenin produkte në farmaci private. Në këtë pyetësor duam të testojmë sa reale janë rezultatet e vëzhguara dhe si është eksperienca e komunitetit rom dhe egjiptian.

COMMENTS

WORDPRESS: 0