Protestë para bashkisë Tiranë/ Banorët i drejtohen të revoltuar kryetarit të bashkisë

Protestë para bashkisë Tiranë/ Banorët i drejtohen të revoltuar kryetarit të bashkisë

Shkolla nuk hapi asnjëherë dyert për nxënësit
Zëmblak, ish pallati i kulturës i shkatërruar: Rrezikohet edhe qendra shëndetësore
Belësh Elbasan/Banorët bileta e autobusit e shtrenjtë

Ka nisur para Bashkisë protestave e banorëve të kryeqyteti që kanë humbur shtëpitë apo rrezikojnë të humbin nga projektet zhvillimore të bashkisë Tiranë dhe qeverisë.

Një prej banorëve të “5 Majit” i është drejtuar Erion Veliajt, duke thënë se kjo që po u bëhet qytetarëve duke i lënë të pastrehë është më keq se lufta.

Teksa e ka konsideruar masakër prishjen e shtëpive, qytetari i ka bërë thirrje Veliajt që t’i thërrasë mendjes dhe të shikojë se çfarë bëhet me qytetarët e vendit të vet.
Screenshot 20220824 200358 Facebook

COMMENTS

WORDPRESS: 0