“Protestë ekonomike” , vazhdon tubimi në Elbasan

“Protestë ekonomike” , vazhdon tubimi në Elbasan

Fier/ Qytetarët rom i drejtohen me peticion bashkisë
“Kujt ti trokas, kujt t’i them, kujt t’i ankohem?! Ju lutem shumë, ta gjej një rrugëzgjidhje dhe unë”.
Femija i parë për vitin 2019 lindi djalë nga qyteti i Fierit.

0C02CD07 4661 4052 BA59 7C4395B371D5

IMG_3401

Sikurse është lajmëruar për organizimin e protestës në Elbasan,të shumtë janë qytetarët që iu janë bashkuar kësaj të fundit. Një protestë e quajtur “Boll heshtëm” që ka në fokus rritjen e çmimit të naftës por edhe të produkteve të tjera ushqimore.Qytetarët të pyetur nga redaksia jonë thonë se kjo protestë mbi të gjitha është një protestë për gjendjen ekonomike që ka kapluar të gjithë popullin. Ata kanë shpresën se me anë të grumbullimeve të tilla do të përçojnë zërin tek qeveria dhe ndryshimi do të ndodhë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0