Pronari i lokalit: Nuk e kam vendosur unë njoftimin diskriminues (VIDEO)

Pronari i lokalit: Nuk e kam vendosur unë njoftimin diskriminues (VIDEO)

Elbasan: 19 shkolla i sfidojnë temperaturat e ulëta me xhupa, kapuç dhe doreza.
Elbasan, shtëpi për qentë e rrugës
Elbasan/ Lagjja”Skenderbej” kërkon vëmendje, problemi kryesorë janë rrugët.

Këto ditë në rrjetet sociale është shpërndarë një njoftim ku një lokal kërkonte një punonjëse, por mos t’i përkiste komuntetit rom.

“Kërkojmë pastruese, jo me ngjyrë”- shkruhej në nje letër të ngjitur në xhamin e një lokali në Elbasan. Kjo gjë nxiti edhe reagimin e këtij komuniteti të cilët dolën në protestë me thirrjet “Stop diskriminimit”.

Ndërkohë pronari i lokalit ka folur sot për informim.al ku e ka përgënjeshtruar një gjë të tillë, duke thënë se nuk e ka vendosur ai njoftimin.

Më tej ai shprehet i indinjuar ndërsa ka treguar se ka punuar me njerëz të komunitetit rom edhe më herët.

COMMENTS

WORDPRESS: 0