Prodhimi i ulët i fasules këtë vit ka sjell dyfishim në çmim

Prodhimi i ulët i fasules këtë vit ka sjell dyfishim në çmim

25 vjeçari humb jetën pas kontaktit më korrentin/ Familjarët: “Ambulanca ka vonuar dhe ai vdiq”
Po biem si mizat’: Histori tronditëse të vuajtjeve dhe vdekjeve, komuniteti rom lutet për ndihmë ndaj pandemisë në Hungari
Objektet rrezikojnë të shëmben, ndërkohë që nga ana e institucioneve nuk u është ofruar asnjë zgjidhje.

Prodhimi i ulët i fasules ka bere qe kete vit te dyfishohet çmimi i saj. Fshataret shprehen te shqetesuar se nuk kane marre prodhimin qe ata kane pritur dhe per pasoje kjo do te ndikoje shume ne çmimin e fasules. “Nese nuk do te kete import  nga jashte vendit do te kete mungese te fasules dhe nje rritje te saj. Per momentin çmimi eshte 400 lek te reja”-shprehet njeri prej tyre.

COMMENTS

WORDPRESS: 0