Policia bashkiake Tiranë sekuestron mallin e shitësve ambulantë (video)

Policia bashkiake Tiranë sekuestron mallin e shitësve ambulantë (video)

Vazhdon sekuestrimi i mallit të shitësve ambulantë, të cilët në këtë periudhë të vështirë ekonomie kanë gjetur si mundësi të vetme për tu ushqyer tregtimin e perimeve në rrugët e Tiranës. Për më shumë video👇

Kanali i ujërave të zeza burim infeksioni, romët në protestë: I kemi thënë Bashkisë, por nuk vijnë
Komuniteti rom dhe egjiptian përballë ndotjes së ajrit e ujit/90% e tyre janë gati të reagojnë
Komisioneri/ Bashkia Tiranë diskriminon punonjësin egjiptian

Vazhdon sekuestrimi i mallit të shitësve ambulantë, të cilët në këtë periudhë të vështirë ekonomie kanë gjetur si mundësi të vetme për tu ushqyer tregtimin e perimeve në rrugët e Tiranës. Për më shumë video👇

COMMENTS

WORDPRESS: 0