Policia argjentinase kontrollon shtëpinë e mjekut të Maradonës

Policia argjentinase kontrollon shtëpinë e mjekut të Maradonës

Eurostat: Shqipëria në valën e emigracionit masiv, e 6-shta në botë
Itali,  Rreth 150 romë në Napoli janë përsëri në rrezik nga dëbimi me forcë dhe të mbetën të pastrehë
HEKURUDHA 106-VJEÇARE NË MAL PËR TË CILËN NUK KENI DËGJUAR ASNJËHERË

Policia argjentinase ka kontrolluar shtëpinë dhe zyrën e mjekut të Diego Maradona, ndërsa autoritetet hetojnë vdekjen e futbollistit të madh.

Maradona vdiq të mërkurën në moshën 60 vjeç në një shtëpi në qytetin Tigre, Argjentinë.

Policia që atëherë ka kapur dokumente dhe celularë nga Dr. Leopoldo Luque, sipas agjencisë së lajmeve të Argjentinës Telam, si pjesë e një hetimi të gabuar të vdekjes të kryer nga prokurori John Broyard.

Luque, i cili trajtoi Maradonën, i tha medias lokale se ai mbajti pafajësinë e tij dhe do të bashkëpunojë me autoritetet.

Të Shtunën, si pjesë e të njëjtit hetim, tre nga vajzat e Diego Maradona – Dalma, Gianina dhe Jana – dëshmuan në gjykatë.

201126175252 maradona fans exlarge 169

COMMENTS

WORDPRESS: 0