Po, nënë cezariane, je shumë luftëtare.♥️

Po, nënë cezariane, je shumë luftëtare.♥️

Pekini u kërkon prindërve që të mos i lënë fëmijët e tyre të studiojnë shumë: “Më pak detyra shtëpie dhe më pak internet”
Rritet numri i mesuesve ndihmës për nxënës me aftësi të veçanta…
Miliona euro të shpenzuara, hekurudha Fier-Vlorë është ende jashtë funksioni.

Hyni në sallën e operacionit zgjuar me një fëmijë në bark dhe një koleksion ëndrrash dhe pritshmërish në shpirt.
– A mund ta përkulësh më shumë shpinën?
Është pyetja e anesteziologut.
Barku ju pengon, por ju përpiqeni gjithsesi, mbyllni sytë, merrni frymë dhe besoni.
Duart djersiten, frika dhe ankthi janë në zemër, kush e ka jetuar këtë skenë e kupton mirë.
Këmbët janë të shtrira dhe nga beli e poshtë gjithçka është mpirë.
Ne e vendosim trupin në pauzë që një tjetër të mund të vijë në botë.
Shtatë shtresat largohen shpejt, por minutat e ardhshme zgjasin gjithë jetën.
Dhe ai mbërrin, sytë e vegjël që keni pritur kaq gjatë, gjilpërat, palltot e laboratorit, shtatë shtresat, prerjet, duart, djersa, qepjet zhduken nga kujtesa.
Çfarë dashurie tjetër do ta bënte këtë?
Cila dashuri tjetër do të mund të ngrihej për të mbajtur një fëmijë edhe pa mbajtur trupin e vet?
Duke na kujtuar se lindja është vërtet një mrekulli dhe se lindja është gjithmonë e shenjtë.
Po, nënë cezariane, je shumë luftëtare.♥️

//Reze Psikologe

COMMENTS

WORDPRESS: 0