Pfizer kërkon autorizim në SHBA për vaksinimin e fëmijëve

Pfizer kërkon autorizim në SHBA për vaksinimin e fëmijëve

ShBA/ Fëmija 2 veç qëllon nënën në kokë ndërsa ishte e lidhur drejtpërdrejt në Zoom
Kroaci/Qytetarët mund të lëvizin pa viza për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mesazhi në një shishe nga fëmijët japonezë në vitet ‘80 arrin në plazhin e Havait pas 37 vjetësh

Kompania farmaceutike Pfizer i ka kërkuar FDA-së amerikane (organi qeveritar që mbikëqyr produktet farmaceutike) të autorizojë vaksinën e saj anti-Covid për grupmoshën midis 5 dhe 11 vjeç. Njoftimi u bë nga e njëjta kompani në Twitter. Një grup ekspertësh të pavarur do të diskutojnë aplikimin më 26 tetor. Kjo është një kërkesë që prek rreth 28 milionë fëmijë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0