Pezullohet nga detyra shefi i ‘OFL’, nxori sekretin hetimor

Pezullohet nga detyra shefi i ‘OFL’, nxori sekretin hetimor

80 vjeçari që zgjodhi shtëpinë e të moshuarve…
“Mos u përulni para mjekëve o njerëz dele”/ Miku i mësuesit që humbi jetën nga Covid-19 ngre akuza të forta: Gazjoni vdiq se atyre ju desh…
Kthehen kamionë me produkte të Serbisë dhe Bosnjës

Artan Shkëmbi, kreu i Operacionit Forca e Ligjit u pezullua nga detyra me firmë të drejtorit të përgjithshëm të Policisë së Shtetit, Ardi Veliu, pak kohë pasi kaloi të tre filtrat e vetingut atë pasuror, professional e moral.

Partnerët ndërkombëtarë,  dërguan informacione pranë Prokurorisë së Posaçme se Shkëmbi është i lidhur me dekonspirimin e operacioneve në nxjerrjen e sekretit hetimor.

Për këtë arsye SPAK i kërkoi gjykatës kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit, pezullimin e zëvendës drejtorit të operacionit forca e ligjit, Artan Shkëmbi. Vendimi i është komunikuar Shkëmbit nga ana e drejtorit të përgjithshëm të policisë së shtetit Ardi Veliu.

Akuza e ngritur nga SPAK është shpërdorim detyre dhe nxjerrje sekreti, ndërsa hetimi po vijon, ndërsa masa e marrë është paraprake për t’i hequr oficerit të policisë çdo kontakt me informacionet sensitive.

 Vendimi i pezullimit të Artan Shkëmbit disa ditë më parë i është përcjellë kreut të policisë së shtetit Ardi Veliu, i cili i’a ka komunikuar Shkëmbit duke e pezulluar nga posti deri në përfundim të hetimeve ndaj tij

COMMENTS

WORDPRESS: 0