Pezullimi i nënkomisares/ Ja çfarë rregulli shkeli

Pezullimi i nënkomisares/ Ja çfarë rregulli shkeli

Europol operacion në 27 shtete, mbyll mijëra faqe interneti me përmbajtje pirate
Elbasan/ Biznes mjaft interesant që jo çdo kujt i shkon në mendje .
Drejtësia Penale efektive ndaj të miturve në nevojë/ Tre të mitur egjiptianë pritet të gjykohen për vjedhje të mbetjeve me vlerë 5 mijë lekë

I menjëhershëm ishte reagimi i Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit  z.Gledis Nano ndaj reagimit të nënkomisares së Elbasanit kundrejt gazetarëve.
Por çfarë shkeli nënkomisarja që z. Nano e pezulloi atë nga detyra.
Rregullorja e Policisë së Shtetit, neni 116 pika 1 përcakton se :
Konfidencialiteti në përdorimin e rrjeteve sociale
1. Punonjësi i policisë është i kujdesshëm në përdorimin e rrjeteve sociale. Ai i
përdor rrjetet sociale në mënyrë të kufizuar dhe me përgjegjshmëri, duke siguruar që
publikimet në rrjetet sociale të mos perceptohen nga kolegët ose publiku si akte
fyese, diskriminuese, viktimizuese apo në kundërshtim me parimet etike të
sanksionuara në këtë rregullore.

COMMENTS

WORDPRESS: 0