Pëson goditje celebrale Numri dy i Bashkisë Elbasan në gjendje të rëndë

Pëson goditje celebrale Numri dy i Bashkisë Elbasan në gjendje të rëndë

Drogë, plagosje dhe aksidente/ 12 të arrestuar në 24 orë në Tiranë
“Anxhela” treguesia mungesës së politikave për integrimin e grupeve vulnerabël
“Inkubatori i Identitetit të të Rinjëve Egjiptianë”

Ervin Saraçi 37 vjeç, Zëvendës Kryetari i Bashkisë së Elbasanit, ka pësuar papritur një goditje celebrale, aktualisht ndodhet në gjendje të rëndë shëndetësore në spital.

Lajmi u bë i ditur përmes një postimi në rrjetin social facebook nga  inspektori Shkëlqim Hajdari në të cilin shkruan:

“Motra dhe vëllezër!

Ervin Saraçi, zv/ Kryetari i Bashkisë së Elbasanit, ka pësuar papritur një goditje cerebrale dhe ndodhet në gjendje të rëndë në spital. Ky djalë i shkëlqyer, intelektual, me cilësi  e virtyte të një qytetari e besimtari model, ka nevojë sot për lutjet tona.

O Krijues i Gjithesisë, të lutemi Ty, ti bëhesh krah Ervinit, për të kaluar ketë sprovë”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0