Përplasje me pasoja të rënda në garat e çiklizmit për femra në Mynih

Përplasje me pasoja të rënda në garat e çiklizmit për femra në Mynih

Kosovë/ Nxënësit e komunitetit Rom dhe Egjiptian veçohen nga shokët e klasës gjatë festës së Abetares
Muslimanët romë fitojnë rastin e diskriminimit kundër Malit të Zi
Psikologia Telaku: Nuk do të kishin ndodhur vetëvrasjet nga covid nëse në spitale do të kishte psikologë

Mynih ka parë të shtunën një pamje të frikshme pas një përplasjeje në garat e çiklizmit për femra, ku disa çikliste u përplasën keq në një kthesë të pjerrët.

Ndërsa shumica e garueseve ishin në gjendje të ngriheshin pas një trajtimi të shkurtër, kampionia e botës, 23-vjeçarja italiane Letizia Paternoster u dëmtua shumë keq.

Nga përplasja Paternoster dëmtoi kokën, qafën dhe shpatullat. Vetëm pas disa minutash kujdes mjekësor në pistë, ajo u nxor jashtë sallës me barelë.

Fillimisht nuk kishte të dhëna për gjendjen e saj shëndetësore, por më pas doli se ajo nuk kishte pësuar fraktura

COMMENTS

WORDPRESS: 0