Përmirësohet situata nga përmbytjet në Shkodër e Lezhë! Kthehen në banesa disa familje, 27 të evakuuara! 2985 ha dhe 5 shtëpi nën ujë

Përmirësohet situata nga përmbytjet në Shkodër e Lezhë! Kthehen në banesa disa familje, 27 të evakuuara! 2985 ha dhe 5 shtëpi nën ujë

Ditën e sotme është vënë re një përmirësim i situatës si pasojë e përmbytjeve. Deri më tani janë 27 të evakuuara, 1 në Lezhë dhe 26 në Shkodër, e ndërsa në total janë 2985 ha që vijojnë të jenë nën ujë. Më konkretisht 1685 hektarë tokë bujqësore janë në Shkodër dhe 1300 në Lezhë. Shqiptarja.com

Tiranë/ Të shtëna armësh në lokal, një person i plagosur
LEZHË, SHKOLLA “FRAN IVANAJ” NË KUSHTE TË MJERUESHME
“Kandidati i pavarur nuk është parti politike”/Debreshi dhe avokati Sejrani çojnë në Kushtetuese “Pragun Kombëtar 1%”

Ditën e sotme është vënë re një përmirësim i situatës si pasojë e përmbytjeve. Deri më tani janë 27 të evakuuara, 1 në Lezhë dhe 26 në Shkodër, e ndërsa në total janë 2985 ha që vijojnë të jenë nën ujë. Më konkretisht 1685 hektarë tokë bujqësore janë në Shkodër dhe 1300 në Lezhë.

Shqiptarja.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0