Përmbytet sheshi San Marco në Venezia

Përmbytet sheshi San Marco në Venezia

Programi i ndërtimit në Rrogozhinë: tre vite zvarritje
Universteti Politeknik i Tiranës ka mungesë transparence dhe qasjeje në informacion publik- Paditet nga Qendra për Arsim Cilësor
Ku do të shkojë Tirana, sipërfaqja e lejeve të ndërtimit rritet 17% për 9 mujorin, arrin rekord historik

Diku digjen mijera hektare pyje e kukllota per shkak te zjarreve te kesaj vere zhuritese, e diku uji permbyt gjithe qytetin.

Sheshi San Marco në Venezia u përmbyt në mes të gushtit, papritur. Baticat e larta u kthyhen në Venecia befas në mes të gushtit, njoftojnë mediat, të hënën.

Portat e lëvizshme të vendosura në pikat hyrëse të ujit nga Deti Adriatik në lagunën e Venezias gjatë baticave të larta, nuk funksionuan.

Batica arriti kulmin e saj pak para orës 23.00, duke arritur 100 cm.

Kjo sasi uji, në të shkuarën është regjistruar vetëm 5 herë në gjysmën e parë të shtatorit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0