Përmbledhje e problemeve në 6 minuta fjalim.

Përmbledhje e problemeve në 6 minuta fjalim. Takimi mbi “Vendimet e Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, a zbatohen nga Institucionet të cilat vendimi shprehet se diskriminojnë shtresat në nevojë ? Dëgjojeni ja vlen…

Të gjitha sekretet për të mos shtuar peshë gjatë dimrit
Gjykata kushtetuese e Polonisë ka vendosur që disa ligje të Bashkimit Evropian bien ndesh me Kushtetutën e Polonisë.
Misteri i Romës, një studente e pastrehë kthehet sërish të jetojë në Suedi me babanë e saj dhe dëshiron të kthehet në universitet.

Përmbledhje e problemeve në 6 minuta fjalim. Takimi mbi “Vendimet e Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, a zbatohen nga Institucionet të cilat vendimi shprehet se diskriminojnë shtresat në nevojë ?
Dëgjojeni ja vlen…

COMMENTS

WORDPRESS: 0