Pas transmetimit të videos së vogëlushes Alkisa…

Pas transmetimit të videos së vogëlushes Alkisa…

Nga Rudian Zekthi “Reforma në Arsim”
Mësimi online/ 77.5% e studentëve e ndjekin mësimin online nëpërmjet telefonit
5-vjeçari nga Tirana pranohet në organizatën botërore të gjenive…

fdtgewrtewry6

Pas transmetimit të videos së vogëlushes, e cila rrezikonte të mbetej pa arsim për shkak të problemeve me shikimin , ku pamundësia ekonomike e privonte të siguronte syzet. Babai dhe nëna e saj të papunë e të pashpresë nuk mund të bënin asgjë , veçse të bënin apel për ndihmë dhe të shpresonin që 9-vjeçarja të ndihmohej.

 

Klinika Europiane e Syrit në Tiranë  dhe shumë persona të tjerë i mundësuan Alkisës  syzet si dhe bazën materiale shkollore .Tashmë 9 –vjeçarja vijon përditshmërinë e saj pa probleme .

COMMENTS

WORDPRESS: 0