Panik në Botërorin e Notit, garuesja humbet ndjenjat, trajnerja bëhet “heroinë

Panik në Botërorin e Notit, garuesja humbet ndjenjat, trajnerja bëhet “heroinë

Durrës Bulevardi Dyrrah, problemi i përditshëm i drejtuesve të automjeteve
Futbolli shkëput nga situata e rrugës dhjetëra fëmijë të komunitetit rom dhe egjiptian në nevojë
Ja kush nuk kualifikohen për legalizim.

Panik në Botërorin e Notit, garuesja humbet ndjenjat, trajnerja bëhet “heroinë”

Provat artistike në Kampionatin Botëror të Notit që po zhvillohet në Budapest nuk kanë shkuar siç duhet. Anita Alvares humbi ndjenjat gjatë përformancës së saj, duke shkaktuar një panik të madh.

Për t’i ardhur në ndihmë Alvares ka menduar trajnerja e saj, e cila në bashkëpunim me një individ tjetër, u hodh në pishinë për ta shpëtuar atë. Të gjitha mediet kanë bërë publik rastin, sakaq thuhet se arsyeja kishte të bënte me lodhjen dhe stresin.20220623 12492220220623 124911

20220623 124859

20220623 124833

COMMENTS

WORDPRESS: 0