Pamje të rënda/ Policët masakrojnë protestuesin me shkopinj gome

Pamje të rënda/ Policët masakrojnë protestuesin me shkopinj gome

Protestuesit janë përplasur edhe me efektivët e policisë. Dhunës së qytetarëve i është përgjigjur edhe policia, të cilët me gaz lotsjellës dhe ujë janë përpjekur që të shpërndajnë turmën. Ndërkohë disa efektivë kanë dhunuar një protestues afër Kuvendit, të cilin e godasin me grushta dhe shkop gome.

Diferencimi midis bilingualizmit dhe autizmit
Elbasan/ Nëna trondit me rrëfimin e saj: “Më iku djali e askush nuk mban përgjegjësi. Mi kanë marrë zemrën…”
Kthehen kamionë me produkte të Serbisë dhe Bosnjës

Protestuesit janë përplasur edhe me efektivët e policisë.

Dhunës së qytetarëve i është përgjigjur edhe policia, të cilët me gaz lotsjellës dhe ujë janë përpjekur që të shpërndajnë turmën.

Ndërkohë disa efektivë kanë dhunuar një protestues afër Kuvendit, të cilin e godasin me grushta dhe shkop gome.

61F97642 D9F4 4F2A ABC9 A9C51F782648

COMMENTS

WORDPRESS: 0