OSHE probleme me sistemin, pezullon shërbimin

OSHE probleme me sistemin, pezullon shërbimin

Elbasan, qytetarët ankohen për mbifaturimin e energjisë
Komisioneri/ Enti Rregullator i Energjisë (ERE) diskriminon të varfërit.
Faturat e energjisë elektrike, në shtator shqiptarët do i paguajnë një herë në tre muaj Ja çfarë duhet të dini mbi projektin e ri…

Që prej një jave sistemi i pagesës se energjisë elektrike tek zyrat e OSHEE ka ndaluar sherbimet.Shumë qytetarë shprehen se kanë një javë që presin një zgjidhje por nuk kanë marrë asnjë përgjigje se deri kur do të zgjasë kjo situatë.
Ka qenë java e fundit e muajit shtator kur ka filluar ky problem dhe kjo gjë do të ndikojë edhe tek pagesa me kamatë e energjisë.Perveç këtij fakti qytetarët shprehen dyshues në pagesën e faturave të energjisë në qendra të tjera, kjo për shkak të problemeve që hasën shumë njërez disa vite më parë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0