Obama/ “Kjo është ajo që unë bëj”

Obama/ “Kjo është ajo që unë bëj”

Ish Presidenti Barack Obama zhyt një trepikësh në Shkollën e Mesme Northwestern në Flint, Michigan, ndërsa bënte fushatë për Joe Biden përpara zgjedhjeve. Batuta që përdori pas trepikëshit ishte “Kjo është ajo që unë bëj”. Padyshim që kjo i referohej sukseseve të tij gjatë dy mandateve si president i Amerikës.

Protesta kundër kufizimeve antiCovid në Francë
Shqipëria dhe lufta për lirinë e Shtypit, një nga vlerat themelore demokratike të BE-së.
Detyrimet Shtetërore për Kompensim të kërkuara nga Vendimet e Gjykatës së të Drejtave të Njeriut në Strasburg, në Euro, 2018-2020

Ish Presidenti Barack Obama zhyt një trepikësh në Shkollën e Mesme Northwestern në Flint, Michigan, ndërsa bënte fushatë për Joe Biden përpara zgjedhjeve. Batuta që përdori pas trepikëshit ishte “Kjo është ajo që unë bëj”. Padyshim që kjo i referohej sukseseve të tij gjatë dy mandateve si president i Amerikës.

COMMENTS

WORDPRESS: 0