Nxënësit protestojnë për kushtet e këqija…

Nxënësit protestojnë për kushtet e këqija…

“Mund të lindi bebi në këto kushte që janë këtu tani në dimër?
Greqi/ Braktis fëmijën në jetimore, nuk kishte para për të paguar faturat e energjisë dhe ujit
Liria e tubimit në kohë pandemie/ Avokati i Popullit: Është e drejtë e mohuar, jo vetëm e kufizuar

Janë nxënësit e shkollës së mesme të bashkuar “At Gjon Karma” në Gur të Zi të Shkodrës, të cilët mëngjesin e së hënës nuk pranuan të hyjnë në orën e parë të mësimit. në shenjë proteste. Gjendja e rrënuar e banjave, mungesa e ngrohjes, këndit sportiv, mungesa e rojes, si dhe e psikologut janë disa nga kërkesat e tyre.

Administratori i Njësisë Administrative Gur i Zi, Pjerin Marku thotë se është zhvilluar tenderi për rikonstruksionin e shkollës. Nxënësit kanë paralajmëruar vijimin e protestave deri në një reagim konkret për përmirësimin e kushteve në shkollë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0