Netanyahu, kryeministri Izraelit falenderon edhe Shqipërinë për suportin

Netanyahu, kryeministri Izraelit falenderon edhe Shqipërinë për suportin

Selenicë / Punëtorët e ujësjellësit në protestë , 8 muaj pa marrë rrogat…
Kompanitë që marrin tendera detyrohen të punësojnë të papunët.
Kryefamiljari i sëmurë u vetflijua kur i ndërprenë energjinë elektrike

Përmes një postimi në Twitter kryeministri Izraelit ka falenderuar disa shtete ku mes tyre edhe Shqipërinë për suportin e tyre në ‘luftën’ me Palestinën.

Shqipëria është e renditur e dyta pas Amerikës në postimin e tij në Twitter, ndonëse nga Ministria e Jashtme apo kryeministri Rama nuk ka patur ndonjë deklaratë.

Përkundrazi, qytetarër Shqiptarë janë solidarizuar me Palestinën përmes protestave dje dhe sot pasi në gjithë këtë mes ajo që po sulmohet drejtpërdrejt është shteti i Palestinës!

COMMENTS

WORDPRESS: 0