Nëse nesër nuk fillon puna protesta do vazhdojë me bllokim rruge pa afat…

Nëse nesër nuk fillon puna protesta do vazhdojë me bllokim rruge pa afat…

Bari/Diplomohet online në spital me foshnjen e sapolindur
Gjuha rome/ Fëmijët rom gjuhën e parë mësojnë…
Nxënësit e Shkollës 9-Vjeçare Shefqet Tançi në rrethin e Bulqizes  bojkotojnë mësimin…

E pabesueshme!
Protesta e banoreve dhe nxënësve të fshatit Mengel kalon edhe protestën e Kuksianeve 6 orë bllokuan rrugën nacionale Elbasan – Librazhd!

Ato dhanë një shembull sot!
Kishin paralajmeruar për një protestë të tillë, java e tretë që protestojnë për hapjen apo rikonstruksionin e shkollës dhe asgjë nuk ështe bërë deri tani.

Banorët: Nëse neser nuk fillon puna protesta do vazhdojë me bllokim rruge pa afat…

42947465 1961983310504733 1560459805884153856 o43049760 1961983607171370 1854399941623939072 o

COMMENTS

WORDPRESS: 0