“Nëse ndodh kjo, në Shqipëri do mbledhim kufoma”, ja paralajmërimi i frikshëm i Artan Hoxhës

“Nëse ndodh kjo, në Shqipëri do mbledhim kufoma”, ja paralajmërimi i frikshëm i Artan Hoxhës

Qytetet shqiptare me zemër më …
Dibër. Protestë e biznesit për taksat
Është shumë i vështirë por do shumë dëshirë, pasion dhe vullnet por më shumë do dashuri që t’i dhurosh pacientëve,t’i bësh të lumtur…

Gazetari investigativ Artan Hoxha teksa ka komentuar vrasjet nga grupet kriminale në vendin tonë u shpreh se nëse këto grupe kriminale luftojnë për treg jashtë vendit, në Shqipëri do vazhdojmë të mbledhim kufoma.

“Për sa kohë grupet kriminale shqiptare do të luftojnë për treg jo këtu por jashtë vendit, në Shqipëri ne do të vazhdojmë të mbledhim kufoma. Ngjarjet e Elbasanit, të Durrësit, të Vlorës, është futur dhe Tirana në mes, është dhe Lezha dhe Shkodra, përfshirë këtu Rrëshenin”, përfundoi Hoxha. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0