Në qiell të hapur zgjohen edhe sot banorët e Zharrës

Elbasan: Banorët e lagjes “Shën Koll” ankohen për ndotjen
Rritet çmimi i biletave të transportit ndërqytetas
Lajmi i fundit/Operacion antidroge Itali -Shqiperi,te perfshire prokurore dhe zyrtar policie

banoret-e-zharres

Banorët e Zharrës u zgjuan edhe këtë mëngjes në shesin me pllaka. Kaluan edhe një natë në qiell të hapur pranë Ministrisë. Ata kanë marrë premtime se kërkesat e tyre do të plotësohen. Shpresa është dita e mërkurë për të vendosur VKM-ja.  Por nuk duan premtime sepse për vite me rradhë kanë dëgjuar aq shumë  premtime sa mund të bëhej një roman me to.Ata duan vendime.

COMMENTS

WORDPRESS: 0