Në protestë edhe studentët e Vlorës

Në protestë edhe studentët e Vlorës

Gdhendësi i pipave, i fundmi i artizanëve të familjes Skënderi
Pezullohet nga detyra shefi i ‘OFL’, nxori sekretin hetimor
Shqipëri: Ministria e Arsimit ndalon përdorimin e telefonave në shkollë duke filluar nga kjo datë

Studentët e Universitetit të Vlorës kanë vendosur për të protestuar, por pas deklaratës së ministres Lindita Nikolla për tërheqjen nga tarifat. Studentët shprehen se nuk kanë mundësi të paguajnë asnjë tarifë shtesë dhe për këtë ndihen të detyruar të braktisin studimet dhe të largohen në emigracion. Studentët shprehen se prindërit e tyre nuk janë as deputetë, por jetojnë me të ardhura minimale. Ata paralajmërojnë se protesta do të vijojë deri në plotësimin e të gjitha kërkesave.

COMMENTS

WORDPRESS: 0