Ndihmoni të marrë vëmëndje e duhur ky problem !

Ndihmoni të marrë vëmëndje e duhur ky problem !

Covid-19/ Mjeku Ulqinaku qetëson shqiptarët: Kjo është e vetmja sfidë që nuk kemi kaluar…
Shihnim trupat e masakruar, i kishin lënë për mesazh/ Shqiptari tregon se si luftoi pranë grupe komuniste kurde kundër ISIS në Siri
Shpërblim për shoferët që nuk kanë bërë asnjë aksident

Task forca për drejtësine ka raportuar që Drejtësia për të Gjithë ka humbur. Sipas burimeve të saj, 5.1 bilion njerëz në botë nuk kanë akses në drejtësi.

Drejtësi për të gjithe përshkruhet si aftësi e njeriut për të kuptuar, përdorur dhe nxitur ligje pëtë mbrojtur të drejtat bazike dhe për të mbajtur pushtetin llogaridhënës.
Të dhënat e fundit të drejtësisë për të gjithë janë raportuar në deklarata dhe konferencat e Hagës, Romës, Otavës dhe Buenos Aires. Përkundër këtyre dhe drejtimeve të tjera premtuese, çështja mbetet e pazgjidhur.

COMMENTS

WORDPRESS: 0