Naftëtarët/Ndërpresim grevën dy orë për të dialoguar me kryeministrin.

Naftëtarët/Ndërpresim grevën dy orë për të dialoguar me kryeministrin.

Naftëtarët/ Kërkojmë kontributin e qeverisë për të siguruar të drejtat tona themelore
Vendimi Qeverisë/ Naftëtarët ndihmë financiare deri në…
Naftëtaret/ Nëse do jetë takim elektoral kthehemi në grevë

Ditën e sotme në një dalje mediatike, kryetari i Sindikatës së Naftëtarëve z. Dautaj është shprehur se, “Kemi rënë dakort me kolegët të ndërpresim grevën për dy orë dhe të dialogojmë me kryeministrin Rama, me qëllim dhënien fund problemit tonë. Gjithashtu, ai u shpreh se, “Nëse nuk do të na ofrohet zgjidhje konkrete nga ana e tij do të rikthehemi sërish në grevë. Kërkesat tona janë ligjore dhe nuk kërkojmë lëmoshë nga ana e tij. Ne duam që të zbatohet vendimi gjykatës, i cili është i formës së prerë”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0