Naftëtaret/ Rama të ndërhyjë pa ndodhur tragjedi

Naftëtaret/ Rama të ndërhyjë pa ndodhur tragjedi

Vendimi Qeverisë/ Naftëtarët ndihmë financiare deri në…
Naftëtarët/ Kërkojmë kontributin e qeverisë për të siguruar të drejtat tona themelore
Naftëtarët/Ndërpresim grevën dy orë për të dialoguar me kryeministrin.

Naftëtaret kanë hyrë në ditën e 23-të të grevës në Ballsh teksa gjendja e tyre shëndetësore sa vjen e përkeqësohet.

”Gjendja ka qenë shumë e keqe mbrëmë. Kam qenë shumë sëmurë nga zemra. Më jepnin kurajo shoqet, dhe thoja a do gdhihem të shoh vajzat e mia që kam 23 ditë, për çfarë ika nga familja, për bukën e gojës. Zonjat e parlamentit duhet të reagojë, Nëna është e shenjtë se krijon familje, po unë s’jam e zonja ta mbaj. Kërkojmë zgjidhje nga kryeministri një sahat e më parë.

Mos ndodhë ndonjë tragjedi këtu tek ne, që mendonim si do vetëflijohemi mbrëmë. Për bukën e gojës jemi këtu. Kam 23 ditë nuk e di, hanë, pinë, shkojnë në shkollë vajzat e mia. Nuk e di çfarë bëjnë. Zoti më ndihmoftë të shkoj tek vajzat, të kthehem në shtëpi, se jam shumë sëmurë nga zemra.”- tha naftëtarja.

Ato kërkojnë zgjidhje sa më shpejt nga kryeministri Rama pasi thonë se mund të ndodhë tragjedi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0