“Minoriteti egjiptian duhet të ketë një zë në parlament”- Intervistë me kandidatin e Nismës Thurje  Azem Haliti

“Minoriteti egjiptian duhet të ketë një zë në parlament”- Intervistë me kandidatin e Nismës Thurje Azem Haliti

Shannen Doherty: “Të kesh kancer nuk do të thotë që nuk mund të punoj, vazhdoj të luftoj për të qëndruar gjallë”
Ricikluesit/ 80% e ricikluesëve në Tiranë gati të punësohen në punë të qëndrueshme dhe kushte më të mira pune.
Farmacistja e talentuar shqiptare, Erjona Xhaferaj rrëmben çmimin ndërkombëtar “Aspirational Global Woman Awards 2020”

Azem Haliti lindur në Vlorë më në vitin 1990. Ka përfunduar studimet për muzikë dhe jep mësim  në një shkollë 8-të vjeçare në Vlorë.

Gjithashtu ai është një  Aktivist i Shoqërisë Civile dhe ka punuar në qytetin e vlorës për të përmirësuar jetesën e komuniteteve të margjinalizuara. Në zgjedhjet e 25 Prillit ai kandidon për deputet I dyti në listat e Nismës Thurje për qytetin e Vlorës. Z. Haliti ka besimin se zgjedhjet e 25 Priillit do të jenë surprizuese dhe se fitorja e tij është fitore e të gjithë komunitetit.

Informim.al realizoi një intervistë më kandidatin nga minoriteti egjiptian të cilën e gjeni më poshtë të plotë:

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0