Mbreti Charli III/ Flet  për Harry dhe Meghan në fjalimin e tij të parë

Mbreti Charli III/ Flet për Harry dhe Meghan në fjalimin e tij të parë

Projektligji i minoriteteve, mes diskutimeve kërkohet debat publik, deputeti: Projektligji ka mungesa
“Ndaloni epidemitë e vdekjeve të panevojshme”- Urrejtja ndaj komuniteteve kontribuon në rritjen e numrit të vetëvrasjeve të romëve
Si ndryshon kontrata e re. Matja një herë në 3 muaj…

Në fjalimin e tij të parë mbretëror drejtuar kombit, Charles III foli gjithashtu për gruan e tij Camilla dhe djemtë e tij William dhe Harry.

Është një “kohë ndryshimi i madh për familjen time, unë mbështetem në dashurinë e gruas time të dashur Camilla”, tha ai, duke shtuar se “që kur u martuam, ajo është bërë bashkëshortja ime mbretëreshë, e di që do të përmbushë rolin e saj. “. Djali i madh William “do të marrë titullin skocez dhe do të jetë pasardhësi im si Duka i Cornwall”. Më në fund një mendim edhe për djalin e dytë Harry dhe gruan e tij Meghan. “Kam dashuri për ta, shpresoj që ata të vazhdojnë ta ndërtojnë jetën e tyre jashtë shtetit”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0