Lumi “gllabëron” rrugën e fshatit

Lumi “gllabëron” rrugën e fshatit

NË RRITJE KËRKESAT PËR DIVORCE, NË 9 MUAJ 1671 PADI NË GJYKATËN E TIRANËS PËR ZGJIDHJE MARTESE…
Të jesh unë
GJENITË E TEKNOLOGJISË NUK I LEJOJNË FËMIJËT E TYRE QË TË KENË SMARTFONË, JA PSE!
Lumi Drojë në Kurbin.
Në tërë gjatësinë e tij ka pësuar dëmtime të shumta. Shtrati sa vjen dhe zgjerohet. Pritat që ishin vendosur anës tij janë zhdukur. Banorë të Shpërdhetit tregojnë se në kohë reshjesh lumi bëhet i frikshëm.

Gjatë motit të keq është dëmtuar edhe rruga që ndodhet fare pranë lumit. Në vite ka gllabëruar rrugë të tjera të fshatrave të Kurbinit. Banorët thonë se erozioni dhe mungesa e investimeve kanë sjellë situatën në të cilën ndodhemi sot.

Një vit më parë ura kryesore e Drojës u shkatërrua nga prurjet e mëdha, e cila lidhte dy rrethet Kurbin dhe Krujë. Tani ura është rikonstruktuar, por janë të tjera probleme që sjell lumi Drojë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0