Lista e këshilltarëve të koalicionit “Bashkë për Fitoren” për bashkinë Elbasan

Lista e këshilltarëve të koalicionit “Bashkë për Fitoren” për bashkinë Elbasan

Lista e kandidatëve për anëtarë të Këshillit Bashkiak të koalicionit “Bashkë për Fitoren” për bashkinë e Elbasanit.

“Thuaja emrin”/ Elbasan, Marshim për vrasjen makabër të Liljana Buzos dhe të të gjitha grave të rëna nga dora e bashkëshortëve të tyre
Ferma gjigande e kanabisit në Berat, punëtoret flinin në sera. Paguheshin 50 mijë Lekë në ditë
Shpëtim Nazarko/ Elbasani alla Palermo

Lista e kandidatëve për anëtarë të Këshillit Bashkiak të koalicionit “Bashkë për Fitoren” për bashkinë e Elbasanit.
bashke fitojme elbasan lista keshill kryet 1679953387 page 0001

bashke fitojme elbasan lista keshill kryet 1679953387 page 0002

bashke fitojme elbasan lista keshill kryet 1679953387 page 0003

bashke fitojme elbasan lista keshill kryet 1679953387 page 0004

COMMENTS

WORDPRESS: 0