Lirohet prefektia e qarkut Elbasan

Lirohet prefektia e qarkut Elbasan

Kryeministri Rama ka liruar nga detyra prefekten e qarkut Elbasan znj. Majlinda Perriu. Nuk dihet arsyeja pse ka liruar znj. Perriu, por lajmi vendimit për lirimin e saj nga detyra është publikuar në fletoren zyrtare. Prej disa ditësh qarku Elbasanit nuk ka prefekt në detyrë.

Korçë/Mjeku i njohur Kujtim Shabani pritet të nderohet me titullin “Qytetar Nderi” pas vdekjes.
Racizëm i pushtetit në mes të Tiranës/ 70-vjeçarja rome dhunohet dhe nuk mbrohet nga policia
Pogradec: 42 familje rome, egjiptiane dhe të mazhorancës rrezikojnë të dëbohen: Ja apeli i qytetarëve

Kryeministri Rama ka liruar nga detyra prefekten e qarkut Elbasan znj. Majlinda Perriu. Nuk dihet arsyeja pse ka liruar znj. Perriu, por lajmi vendimit për lirimin e saj nga detyra është publikuar në fletoren zyrtare. Prej disa ditësh qarku Elbasanit nuk ka prefekt në detyrë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0