Lezhë/ Të sëmurë dhe mes varfërisë ekstreme.

Lezhë/ Të sëmurë dhe mes varfërisë ekstreme.

E përbuzin, 22-vjeçari me aftësi të kufizuara jep mesazhin prekës
Misteri i pemës shekullore në Gramsh…
Vendimi/ Ja sa lek do rimbursohen personat që preken me Covid-19

Familja Osmani në Lezhë , të sëmurë dhe mes varfërisë ekstreme.

Nga kushtet e vështira ekonomike, njëri nga fëmijët e Arbenit ndërroi jetë para pak javësh, pasi kishte pas probleme të mëdha shëndetësore.

Kryefamiljari Arbeni është i sëmurë dhe nuk mundet që të punojë, teksa tregon për veshtiresitë ekonomike. Ai thotë se për fëmijën e verbër nga njeri sy nuk merr kemp.

Abreni tregon mes lotësh edhe për fëmijën që humbi 1 vjec e gjysëm.

Familja tashmë prej 5 anetarësh kërkon të ketë një strehëz ku të fusin kokën , pasi në ambjentin ku janë strehuar, paguhet me qera nga bashkia.

E vetmja  mënyrë e familjes Osmani për të siguruar të ardhura të te mbijetuar është mbledhja e kanaçeve.

COMMENTS

WORDPRESS: 0