Lezhë/ Mjerimi dhe varfëria në familjen Osmani.

Lezhë/ Mjerimi dhe varfëria në familjen Osmani.

Rrëfimi i nje qytetari se si përmes mbështetjes dhe ndihmës ligjore fitoi të drejtën e tij.
Pa ujë e rrugë në pikë të verës, në fshatin Mirakë të Librazhdit
Zgjedhjet 2021 – Kandidatja që kërkon të kthejë besimin tek politika

6 Pjestarët e familjes së Gentjan Osmanit në lagjen “Skenderbeg” në Lezhë jetojnë në kushte të mjerushme. Një dhomë e siguruar me qera nga ana e Bashkisë është strehëza ku fusin kokën 6 anëtarët e kësaj familje.

Kryefamiljari thotë se është shumë e vështirë jetesa këtu. Kryefamiljari kërkon nga Bashkia një zgjidhje pasi jeta e tyre është në rrezik.

Ai thotë  se vetëm në raste votimesh, të majtë e të djathë interesohen për ne, duke i mashtruar në çdo lloj mënyre.

I vetmi që punon kur ka punë është, Gentjani ndërsa bashkëshortja e tij kujdeset për fëmijët. Të ardhurat janë tepër minimale se për të siguruar një thes miell, pa menduar për ushqim, ndërsa shpesh herë janë të tjerët që ju falin për lëmoshe.

COMMENTS

WORDPRESS: 0