Kushtet e vështira të motit shtyjnë lundrimet në portin e Durrësit, lajmërohen pasagjerët

Kushtet e vështira të motit shtyjnë lundrimet në portin e Durrësit, lajmërohen pasagjerët

“E bardha” porositej në “Call Center”, shkatërrohet banda e shqiptarëve në Angli, gjykata jep 50 vite burg për ta
Aviacioni Civil – Ja kushtet njofton kushtet e reja për qytetarët që hyjnë në Shqipëri
Universiteti Aleksandër Xhuvani/ Dokumentat para 97-tës janë djegur, drejtohuni gjykatës

Autoriteti Portual i Durrësit ka dalë në një njoftim ku lajmëron të gjithë pasagjerët që kanë rezervuar bileta për në Bari, Itali se për shkak të kushteve të vështira të motit, nisja nga porti i Durrësit do të bëhet disa orë më vonesë.

Gjithashtu lajmërohet se kompanitë e lundrimeve do të respektojnë të gjitha detyrimet që lindin nga kjo vonesë.

Njoftimi i plotë:

Njoftojmë të gjithë pasagjerët që kanë rezervuar biletat për të lundruar me traget mbrëmjen e sotme drejt Barit(Itali) se për shkak të kushteve të vështira të motit, nisja nga Porti i Durrësit do të bëhet me disa orë vonesë.

Kompanitë e lundrimeve do të respektojnë të gjitha detyrimet që lindin nga kjo vonesë, prandaj për çdo informacion mund të kontaktoni me to.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin dhe sapo të kemi një njoftim për normalizimin e situatës, do e bëjmë të ditur në vijim.

COMMENTS

WORDPRESS: 0