Kurseu bukën e gojës për kostumin e maturës, historia e 18-vjeçarit në Tropojë

Kurseu bukën e gojës për kostumin e maturës, historia e 18-vjeçarit në Tropojë

Shqipëria drejt kaosit, Banka Botërore: Përkeqësim i ekonomisë familjare nga rritja e çmimeve
Të rinjtë ”refuzojnë” politikën; gjysma nuk duan të votojnë
Organizata e Kombeve të Bashkuara: Covid-19 ka shtuar pabarazinë në botë

Shumë fëmijë në Shqipëri janë rritur dhe rriten në varfëri, gjendje ekonomike e cila u ka hequr bukën nga goja dhe dëshirat më mininale të mundshme.

Maturanti nga Tropoja  ka kursyer për vite me radhë për të blerë një kostum për maturë.

Djali në fjalë është banor i fshatit Shoshon me një bërthame familjare prej 6 antarësh që jetojne me ndihme ekonomike me 56 mijë lekë të vjetra në muaj.

Çdo ditë familja i ka dhënë në shkollë 30 lek për të blerë një byrek, ndërsa ai i ka kursyr për të blerë kostumin e mbrëmjes së maturës.

E prekur nga gjesti i 18-vjeçarit, shitësja i tha zgjedh cfarë të pëlqejë pavarsisht se sa para kishte mbledhur

COMMENTS

WORDPRESS: 0