Kurbin/Qytetarët protestojnë, 2 vjet ende në çadra

Kurbin/Qytetarët protestojnë, 2 vjet ende në çadra

Janë mbledhur perpara bashkisë së Kurbinit ditën e sotme qytetarë qe ende jetojnë në çadra.Ata shprehen se nuk ka nisur ende rindertimi i shtëpive individuale të demtuara nga tërmeti i 2 viteve më parë.Perveç kësaj ata ankohen se bashkia ia ka mbyllur dyert dhe se kanë 6 muaj që nuk kanë marrë bonusin e qerasë.

Fermerët në protestë/Jemi të diskriminuar nga ministria e Bujqësisë
Transporti publik ne Tiranë/Qytetarët presin mbi 2 orë ne stacion
Sot miratohet buxheti 2023/Pedagogët protestë para Kuvendit

Janë mbledhur perpara bashkisë së Kurbinit ditën e sotme qytetarë qe ende jetojnë në çadra.Ata shprehen se nuk ka nisur ende rindertimi i shtëpive individuale të demtuara nga tërmeti i 2 viteve më parë.Perveç kësaj ata ankohen se bashkia ia ka mbyllur dyert dhe se kanë 6 muaj që nuk kanë marrë bonusin e qerasë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0